Marxa Penya Blanc i Blava

Aquest diumenge els Esquancorroquehiveigclar han sortit d'expedició. El destí ha estat Cardedeu (on no carda ni Déu, Carmelo dixit) allà s'ha celebrat la Marxa de la Penya Blanc i Blava. Hi havia dos circuits: el llarg i el curt, amb 16 km. i 8 km. de distància respectivament. El trajecte, en la seva major part, es desenvolupava per corriols i camins de terra, tot banyat amb paratges impressionants (com el Vallès no hi ha res). S'ha de dir que, encara que no hi hagués cap ascens, els camins tenien pujades i baixades; això feia difícil mantenir un ritme constant.
Dos membres d'aquest estimable grup han realitzat el circuit curt, així han estat les primeres en arribar a meta (tot i les difícils indiacions del final). El grup dels llargs ha arribat escalonat, el primer en arribar ha estat un membre adoptiu, el segon el director del grup i el tercer un exiliat readoptat del grup. Tots ells amb bones marques, però segur que poden millorar molt més.

Després d'un bon esmorzar, de la búsqueda d'una motxilla i d'aconseguir unes escopinyes (Dani, per descomptat) hem retornat a casa feliçment.

PD: Les fotos es publicarn en breu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario